Stichting Wegloophuis Utrecht

Steun ons werk

Uw steun is welkom

Het wegloophuis is een thuishaven voor mensen die, om wat voor reden dan ook, niet meer in de reguliere GGZ kunnen of willen verblijven.  Dit werk kunnen we doen met behulp van de gemeente Utrecht, diverse fondsen en particulieren en daarvoor zijn we dankbaar. Ook in de toekomst willen we blijven werken aan waardevolle resultaten en u kunt ons daarbij ondersteunen.

Word vriend van het Wegloophuis

Vindt u het werk van het Wegloophuis en het Vervolghuis belangrijk en wilt u bijdragen aan de mogelijkheden die we hebben? Steun ons dan door Vriend van het Wegloophuis te worden. Als Vriend kunt u ons financieel steunen door een bijdrage over te maken naar rekeningnummer NL04 INGB 0005 230 091.

Doneer apparatuur

Ook andere bijdragen zijn welkom. Zo zijn we op zoek voor onze bewoners, naar computers, laptops en andere middelen die enigszins aansluiten op de huidige, technische online mogelijkheden.

Belastingvoordeel met uw gift

Wist u dat u in aanmerking kunt komen voor belastingvoordeel als u een goed doel steunt? Dat geldt ook voor donateurs van Stichting Wegloophuis. Wilt u meer weten? Lees meer over steunen met belastingvoordeel of check dat we geregistreerd staan als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Subsidie

De werkzaamheden van Wegloophuis Utrecht worden structureel gesubsidieerd door de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de Gemeente Utrecht.

Met steun van

De afgelopen jaren heeft het Wegloophuis financiële bijdragen ontvangen van deze fondsen en stichtingen.

Vrienden

Het Wegloophuis is aangesloten bij de Regiokamer van MIND en lid van het Platform Volwaardig Burgerschap Utrecht. Het Vervolghuis wordt gehuurd van en onderhouden door het Ana Maria Fonds.